aiemmin päivällä liityin blogirinkjiin ja sen laatikon saaminen näkyviin tuotti varmaan useamman kuin yhden harmaan hiuksen:) Novitaklubista sainh nopeasti apua ongelmaani=)
ja sitten eilen muokkasin blogini ulkoasua, kuten varmaan joku onkin jo huomannut;) selailin tässä
Kotiäiti koukussa-nimistä blogia ja sieltä löysin linkin Tiian sivupohjiin.

Tässä muutamia kuvia, aloitetaan jouluksi valmistuneista lahjoista (ehkä nyt on kulunut tarpeeksi aikaa=)

38412.jpg Nämä pipot valmistuivat nopeasti fleecestä vanhemmilleni.

38413.jpg Tämä huivi on tehty Novitan syksyn lehden ohjeella, jossa se oli valmistettu Nallesta. Kyseinen huivi on Butterflytä ja sitä kului n. 3,5 kerää. Annoin huivin äidilleni.

38415.jpg Näistä kämmekkäistä oleva kuva ei ole kovinkaan kehuttava mutta toivottavasti kuitenkin välttävä. Valkjoiset kämmekkäät annoin kaverilleni ja niissä lankana kaksinkertainen 7veikka. Mustiin tein taas peukut kokonaan ja niissä lankana musta Aino. Nuo lähtivät mieheni siskon pojalle.

38416.jpg Musta pipo on Ainoa ja se lähti kämmekkäiden parina. Teddy-tumput taasen annoin mieheni siskon tytölle.

38417.jpg Toi sininen on tossa verkkoponcho joka on tehty Samoksesta. Se lähti miehen siskon tytölle. Musta kissapipo lähti mun hyvälle ystävälle samoin kun toi punakirjava Teddy-huivikin. Ruskea "mytty" on paremmin esiteltynä viime toukokuun tuotoksissa. Kyseinen huivi on siis WOW!-lankaa ja annoin sen äidille.

Ja sitten vähän "tuoreempiin juttuihin...Novitan tehtaanmyymälässähän oli ale tossa tammikuussa...kuulutin Novitaklubissa kavereita sinne ja meitä lähtikin mukava joukko sinne=) kuvaus reissustamme löytyy Kristiinan blogista ja sieltä 16.1 toleva kirjoitus otsikolla Shoppailua.

Reissulta löysin minäkin aivan ihania lankoja, joista osa muotoutui tälläiseksi:38397.jpg 38398.jpg

Lankana on siis joku 100% huopuva villalanka, jota Käsityöliike Menita myy vyyhtinä. Ostin sitä yhteensä 400g ja kaikki meni tuohon laukkuun. Tein vielä 4 kukkasta jäljelle jääneestä langasta. Huovutus koneessa 40 astetta ja harjaus koiran karstalla. Kukkien kiinnitys ja lopputulos on mielestäni aivan ihana!

38406.jpg Eikö?

38399.jpg Nämä vyyhdit ovat tässä menossa värikylpyyn...

Lopputulos:

38400.jpg Värjätty Dylonin tekstiilivärillä. Kuvassa on 600g valkoista Samosta ja 400g Menitasta ostamaani beigeä virkkauslankaa.

Ja seuraavaksi tarjolla olisi vadillinen mustikoita:

38405.jpg

No toi "vati" on oikeesti mun työtuoli ja noi tossa on värjätty Nitor-tekstiilivärillä. Tummemmat ovat alunperin olleet beigeä Isoveljeä (200g) ja loput taas ovat Samosta ( 600g)

38408.jpg38407.jpg
Näiden parissa olen kuluttanut muutaman päivän. Ystäväni pomo tilasi nämä hatut minulta ja toiseen piti kuulema tulla kissan viikset ja nenä. Viikset on tehty koirankarvalangasta, jota olen saanut äidiltäni. Lanka on edesmenneen mummini koiran lankaa ja varmaan n. 16v vanhaa. Kissan nenä on tehty woolista.

Nyt menen seurailemaan olympialaisia ja neulomaan hupparia seiska veikasta.