Koko syksyn ja talven on ollu törkee kiirus...muutto,opiskelu ja sit joulu....kaikki noi sai aikaan hirveen härdellin, etten oo ehtinyt päivittää tätä...

Jos mulla joku lukija on niin anteeksi kovasti, että en ole päivitellyt!

Harrastan kyllä edelleen neulomista ja lankaakin löytyy ihan kiitettävästi, niin että se kuulema riittäisi pitkäksi aikaa, eikä sitä tarvitse vuoteen kuulema ostella( paremman puoliskoni(?) kommentti:)

Mutta uuden vuoden lupaukseni voisi sii9s olla se ETTÄ PÄIVITÄN BLOGIA USEAMMIN:) Opiskelujen kanssa tosiun pitää kiirettä, koska pitäisi olla perusjutut hallinnassa kevääsen mennessä ja sitten alkaa erikoistumaan.Toistaiseksi opiskelut on mallillaan, mutta tulee kyllä päiviä jolloin kiinnostaisi vaan neuloa ja päiviä jolloin tekisi aloittaa aina uutta ja mikään vanha ei nappaa(tätä normaalia siis:)

Tämän vuoden puolella on valmistunut yhdet sukat isoveljestä koko 41, tänään meinaan saada valmiiksi taikajakun hippystä, jonka ohje on talven novitassa. Myös langan värjäystä oon kokeillu...testailin värjäystä Nitor-tekstiilivärillä mitä cittarista sai...tosin Dylonilla oon aikaisemmin värjänny kankaita,joten sitä seuraavan kerran...

Mutta värjäyksen "uhreina oli" isoveljeä,jonka alku väri oli beige, samosta joka taasen oli luonnon valkoista. Värjäyksistä tuli mielestäni kivat;) isoveikka muuntui tumman siniharmaaksi ja samos taasen kuluneen farkun väriseksi...ihanaa<3 seuraavan kerran kokeilen jotain lilaa ja vaikka punaista tms..ja tosiaan dylonilla.Mielestäni helpompi käyttää.

Uutuus lankoja en ole vielä päässyt testailemaan luonnossa, ehkä ensi viikolla...kovasti kädet syyhyää että edes näkisi niitä;)

Mutta tälläistä siis mulle nykyään kuuluu. Ja kuulumisiin;)