Olen tässä viime päivinä katellu aikas ahkerasti BB:tä ja on mulla tullu neulottuakin..No tänään sitten päätin soittaa Welholle ja tilata sen...nyt sitä on sitten kateltu pitkin päivää.No joo oon mä neulonukin.Tällä hetkellä työn alla on Novitalle menevä mallineule (joten siitä ei sitten enempää) paitsi joo, tää on eka työ minkä sinne teen, vähän aikaa kyselin sieltä hommia ja sitten ottivat mut neulojaksi.

No, jos jonkin näköstä on tullu tehtyä, mut pikkanen miinus vaan...suurin osa valmistuneista töistä on pakattu. Tää poppoo kun muuttaa toiselle puolelle Vantaata...joo paikan vaihto tekeekin ihan hyvää, kun on tullu majailtua tällä puolella Vantaata melkei koko "pieni elämä"... Ärsyttää vaan tää pakkailu. Tuntuu ettei mitään oikein löydä...kaikki on vääräs paikas. Ja kaiken huipuks...lankojakin saa etsiä vaikka mistä=( no eiköhän se siitä ajan kanssa. Onneksi tulevassa kämpässä on ENEMMÄN tilaa ja ENEMMÄN kaappitilaa=)) ja kaiken lisäksi paremmat ulkoilualueet!!!!!!

10661.jpg10662.jpg10664.jpg

Sinertävä verkko poncho on tehty mukaillen Novitan uusimmasta lehdestä löytyvää ohjetta. Lankana Novita Teddyä ja Novita Candya.  Huovutettu CatHat on tehty Novitan huopasesta ja malli on oma. Rastabaskerihattu on myös oma mallini, tämän lankana on Novitan Isoveli.

10663.jpg Tämä Novitan Teddystä tehty cathat on myös oma kehitelmäni. Näiden kolmen pipon ohjeet on tulossa Novitaklubin nettisivuille.   Joo, mutta nyt alkaa Salkkarit (joo muuten, huomasiko kukaan, en yleensä linkittele näin paljon=)))