Tänään on satanut koko päivän...tylsää, TAI NO EHKÄ jonkun mielestä, mutta tämähän on hyvä päivä käyttää neulomiseen;)  Palmikko Samos-neuletakkikin valmistui eilen illalla. Puolet toisesta hihasta neuloin matkalla Hämeenlinnaan ja takaisin.Kävin faijani ja broidini kanssa katsomassa Historic Grand Race- tapahtumaa, missä oli vanhoja ja vähemmän vanhoja tuunattuja autoja. Hieno kokemus! En olekaan käynyt Hämeenlinnassa kun viimeksi teletappina, josta ei ole mitään muistikuvia...Päivän kruunasi se, että meikäläinen kävi tutustumassa paikallisen Prisman valikoimaan. Matkaan tarttui 2 kerää Novitan Huopasta. Broidi tosin heitti siinä lanka- osastolla, et erooko tää muka jotenkin Tikkurilan prisman lankahyllystä...Minä vaan siihen, että ei, kuis niin... Niin siis lankadiettini loppui eiliseen...kokonaispudotus: 6,5 kg.

Nyt kuitenkin Palmikko Samos odottaa vetskarin ompelua.Tällä hetkellä se on nupparein pingotettuna ja kasteltuna... Faija heitti mulle, että ehtisinkö tehä hänelle jonkun meri-aiheisen paidan, kun hän menee sellaiseen työseminaariin, missä odotetaan rentoa, mutta purjehdus-aiheista pukeutumista...kerrottakoon, että faijani ammatti ei liity kyllä mitenkään veteen eikä laivoihin;)  No suostuin siis yrittämään, vaikkakin aikataulu on pikkasen tiukka? Valmista pitää olla viimeistään 30.8.05. Täytyy toivoa, että paita onnistuisi ja että kelpaisi...Samalla voisi saada vähän mainosta itelleen;)

Koitan laittaa siitä eilisestä tapahtumasta kuvia ja samoin samoksista, sekä puikoilla, että valmiina;) joo ja meikäläinen on taas opiskelija, nyt on vaan otettava itteä niskasta kiinni ja luettava lähihoitajan opinnot loppuun. valmistumisaikataulu on kesäkuu 2007. Taitaapi käydä niin, että neulomistahti saattaa vähän hidastua, mut saas nähä..